Nieuwe Nederlands Kampioen Onderwatervoetbal: Aquaholic

Winnaars! 1:Aquaholic, 2:DVR, 3:La Rana

Winnaars! 1:Aquaholic, 2:DVR, 3:La Rana

Het NK onderwatervoetbal is weer voorbij. Na een gezellig middag, waarbij af en toe de adrenaline tijdens het spel behoorlijk toenam, werd Aquaholic uit Amersfoort de nieuwe Nederlands kampioen. Aqua Viva eindigde in de middenmoot – dat wordt volgend jaar dus revanche! Traditiegetrouw zal volgend jaar het toernooi door de winnaar van dit jaar worden georganiseerd. Via deze weg wil het bestuur Arjan van Es bedanken voor de organisatie van de wedstrijden dit jaar.

Jack de Vries

Jack de Vries

Jack de Vries, voorzitter van de NOB opende de dag met een leuke speech, waarin ons ere-lid Henk van Noord in het zonnetje werd gezet. Henk, een duiker van het eerste uur, bekend van zijn cartoons in ons oude clubblad deĀ Zwaardvis, heeft voor het NK ook het logo ontworpen. Dit logo prijkt nu op de medailles en de wisselbokaal.

Nu de nieuwe kampioen nu eens niet in de regio van Rotterdam zijn zetel heeft, is dit voor de sport een uitgelezen kans om zich verder te verspreiden in het land. We hopen dat vele verenigingen uit de regio midden-Nederland zich volgend jaar aansluiten. Tot slot hier de beelden van TV Rijnmond: